home Meny close
menu Meny

Black Fox Survival Kit

Varekode: FX-0107153-1SK
Alt du trenger i villmarken, og litt til...
kr kr 395,00

Status: Tilgjengelig på lager

Usikker på netthandel? Ring oss på tlf. 45075583 så hjelper vi deg gjerne.


Detaljer

For deg som er en skikkelig villmarksmann - eller som ønsker å være det.. Her har du Fox sitt Survival Kit spekket med "alt" du måtte trenge for å overleve i villmarken:

Tennstål, fyrstikker, telys, kompass, signalfløyte, sysaker, fiskesaker, wire-sag, blyant, reservekniv, osv, osv.. Bildet taler for seg.

Dette er samme overlevelses kit som Fox leverer sammen med sine heftigeste overlevelseskniver, alt møysommelig pakket i en lett aluminiumsboks som gir en totalvekt på kun 282 gram - ikke stort mer enn en et par Kvikk Lunch'er.

Fox Knives fra Italia er ledende i verden på design, produksjon og leveranse av kniver til NATO, nasjonalt militær i flere land og til special OPS enheter over hele verden, samt til redningsselskaper og privatmarkedet. Selskapet ble stiftet i 1977.

Tilleggsinformasjon

Produsent Fox Knives
Varekode FX-0107153-1SK
Mål 13 x 9 x 3 cm
 
Fox Knives

Nyttig til tursekken, i bilen eller lett tilgjengelig hjemme

Mange nyttige småsaker i en litt spinkel boks. Som det fremgår av artikkelbildet inneholder settet et tennstål som dessverre er like spinkelt som det ser ut, men bedre enn ingenting i mangel av noe bedre. En opplysning om innholdet forøvrig: Metallsylinderen i øvre venstre hjørne på bildet er IKKE en liten lommelykt, men en tom, vanntett (?) beholder.
  • Karakter
    starstarstarstarstar_border
Posted 09.04.2018 by Sverre

Skriv din egen omtale

Du vurderer: Black Fox Survival Kit

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
  Laster...

Før du forlater oss....

Laster...