COVID-19 informasjon fra Kniveksperten.no

home Meny close
menu Meny

Böker Optima

Böker Optima - kåret til beste systemkniv i bladet Jakt, 3-2019

Beste Systemkniv - Jakt, 3-2019

Böker Optima er ikke bare en foldekniv, men også et fleksibelt konsept fra en av Tysklands mest anerkjente knivprodusenter. Kniven er i utgangspunktet en solid, robust og tradisjonell foldekniv med manuell åpning og kraftig backlock låsemekanisme. Knivbladet er hele 4 mm tykt, og som standard laget i 440c rustresistent stål. Skaft i solid Nickel Silver (nysølv) med nøyaktig tilpassede scales / innlegg i materiale som tre, kunststoff eller horn etter eget ønske.    

Men kniven kalles ikke systemkniv uten grunn... foruten knivbladet som standard følger med modellen du velger, så kan løse knivblader og sagblad kjøpes ekstra. Trenger du en gut-hook så velger du det. Trenger du en sag, eller kanskje et kortere blad - så kjøper du det. Eller kanskje ditt behov er et eller flere sylskarpe knivblader i high-end CPM-154 stål til neste dyr som skal flås? Mulighetene er mange, og valgfriheten tilstede. Og det beste av alt: knivblad bytter du enkelt i løpet av få sekunder. Se selv på videoen ovenfor (videoen er på tysk, men trenger ingen ytterligere forklaring for å forstå konseptet).

Skulle du ønske slire til kniven, så kommer også disse i flere varianter. Velg mellom cordura eller skinn, og med integrert oppbevaringslomme for et eller flere blader.

Nedenfor finner du vårt utvalg i Optima-serien. Noe er lagervare, annet tar vi inn på bestilling (ca 14 dagers leveringstid)

 

  Laster...