COVID-19 informasjon fra Kniveksperten.no

home Meny close
menu Meny

COVID-19

 

COVID-19 informasjon

Vi vil på denne siden forsøke å gi litt infomasjon om hvordan COVID-19 påvirker oss, og i hvilken grad. Oversikten må sees på som veiledende, unntak kan forekomme.

 

Åpningstider og bemanning:
Nettbutikken er som vanlig åpen 24/7, men tilstedeværelse på kontor/lager vil i perioder være redusert. Kjernetid reduseres til hverdager 11-14 for de som ønsker å hente bestilling på lager. Bestillinger pakkes og sendes som vanlig hver dag, men i hektiske perioder kan behandlingstid øke noe grunnet perioder med redusert bemanning/hjemmekontor. Telefon og epost besvares fortløpende, også her med noe lengre svartid enn normalt. VI starter ferieavvikling fra uke 26, da med noe redusert bemanning. Pakking og forsendelser vil likevel gå nesten som normalt.

Showroom:
Vårt showroom holder åpent når vi er tilstede, men touchskjerm for produktinfo/bestilling er midlertidig tatt ut av drift. Vi oppfordrer våre kunder til å bestille via egen mobiltelefon, eller direkte via bankterminal på Showroom (terminal desinfiseres etter bruk). Vi oppfordrer også til normal varsomhet ref FHI sine anbefalinger; hold avstand til andre, unngå hoste - evt host i armkroken, vask hender. Vi har hånddesinfeksjon tilgjengelig til kunder som ønsker dette, toalett med vask finnes i korridoren. Ved mange besøkende, så ber vi om at man venter på tur i korridoren utenfor showroom.

Frakt:
Posten/Bring melder om at levering i hovedsak går som normalt, de oppdaterer status fortløpende på denne siden... [ekstern lenke] 

Leverandører:
En del av våre leverandører melder om enkelte endringer som følge av situasjonen. Dette dreier seg i hovedsak om økt bruk av hjemmekontor, og noe reduksjon i "on-site" bemanning. Produksjon går for det meste som normalt, hos enkelte med noe reduksjon. Italienske Fox Knives har startet opp igjen driften, det samme gjelder lionSTEEL. Vi har ikke fått bekreftet fra andre italieske produsenter (Viper, MKM etc) - men mange av deres produkter kan også tas inn via deres EU distributører. I Spania kommer Muela nå sakte men sikkert i gang igjen. Fra USA har vi fått signaler fra leverandører at transport fra dem kan bli berørt av forsinkelser, enn så lenge har dette i liten grad påvirket oss. Noen amerikanske produsenter benytter kinesiskte / asiatiske underleverandører, her har vi sett at enkelte utsolgte modeller blir forsinket som følge av stopp eller forsinkelse i produksjon. Det er også en del USA-produsenter som opererer med svært begrenset bemanning i produksjon og lager, noe som kan medføre at enkelte utsolgte modeller tar lengre tid enn normalt å bli produsert opp igjen. Dersom dette berører din bestilling, vil vi så godt det lar seg gjøre finne løsning på dette. 

Priser:
Kronekursen er fremdeles svak sammenlignet med tidligere, men den har heldigvis styrket seg noe i senere tid. Som importbedrift påvirker dette våre priser, disse justeres fortløpende i forhold til innkjøpsvaluta så prisendringer vil for tiden kunne forekomme hyppig. Vår siste generelle prisjustering som følge av kursendringer skjedde 09. juni da endelig kunne senke prisene på neste hele katalogen vår.

NB.. For bestillingsvarer så vil ikke prisjustering berøre eksisterende ordrer, det er prisen i bestillingsøyeblikket som er gjeldende. Dersom en pris skulle endre seg betydelig i din favør etter bestilling, så vil du ha anledning til å kansellere ordre og re-bestille med ny pris. Ta i så fall kontakt før varen sendes fra vårt lager. Vi har ikke anledning til å korrigere for prisendringer etter at en ordre er ferdigbehandlet og sendt til kunde.

 

***

 

Vi vil for øvrig oppfordre alle våre kunder til å være forsiktig og ta hensyn i disse tider. Respekter anbefalinger fra myndighetene, og vis hensyn.

 

Stay safe!

 

 

Hilsen
Kniveksperten.no 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Laster...