COVID-19 informasjon fra Kniveksperten.no

home Meny close
menu Meny

COVID-19

 

COVID-19 informasjon

Vi vil på denne siden forsøke å gi litt infomasjon om hvordan COVID-19 påvirker oss, og i hvilken grad. Oversikten må sees på som veiledende, unntak kan forekomme.

 

Åpningstider og bemanning:
Nettbutikken er som vanlig åpen 24/7, men tilstedeværelse på kontor/lager vil i perioder være redusert. Kjernetid reduseres til hverdager 11-14 for de som ønsker å hente bestilling på lager. Bestillinger pakkes og sendes som vanlig hver dag, men i hektiske perioder kan behandlingstid øke med en dag grunnet perioder med redusert bemanning/hjemmekontor. Telefon og epost besvares fortløpende.

Showroom:
Vårt showroom holder åpent når vi er tilstede, men touchskjerm for produktinfo/bestilling er midlertidig tatt ut av drift. Vi oppfordrer våre kunder til å bestille via egen mobiltelefon, eller direkte via bankterminal på Showroom (terminal desinfiseres etter bruk). Vi oppfordrer også til normal varsomhet ref FHI sine anbefalinger; hold avstand til andre, unngå hoste - evt host i armkroken, vask hender. Vi har hånddesinfeksjon tilgjengelig til kunder som ønsker dette, toalett med vask finnes i korridoren. Ved mange besøkende, så ber vi om at man venter på tur i korridoren utenfor showroom.

Frakt:
Posten/Bring melder om at levering i hovedsak går som normalt, de oppdaterer status fortløpende på denne siden... [ekstern lenke] 

Leverandører:
En del av våre leverandører melder om enkelte endringer som følge av situasjonen. Dette dreier seg i hovedsak om økt bruk av hjemmekontor, og noe reduksjon i "on-site" bemanning. Produksjon går for det meste som normalt, hos enkelte med noe reduksjon.
Unntaket er produsenter i Italia, her vet vi at Fox Knives har stengt ned produksjon og levering - i første rekke frem til 3. april. Vi har ikke fått bekreftet fra andre italieske produsenter (lionSTEEL, Viper, MKM etc) - men regner med dette etter hvert vil gjelde dem også. Men; mange av deres produkter kan vi skaffe via deres distribusjonsnettverk i EU, så enn så lenge vil nedstenging i Italia kun berøre enkelte italienske produkter. Vi har også fått signaler fra leverandører i USA at transport fra dem kan bli berørt av forsinkelser.

Priser:
Vi har for tiden den svakeste kronekursen på meget lang tid - med en økning i USD og EUR på ca 20% bare i mars. Våre priser justeres fortløpende i forhold til innkjøpsvaluta, så prisendringer vil for tiden kunne forekomme hyppig.

NB.. For bestillingsvarer så vil ikke prisjustering berøre eksisterende ordrer, det er prisen i bestillingsøyeblikket som er gjeldende. Dersom en pris skulle endre seg betydelig i din favør etter bestilling, så vil du ha anledning til å kansellere ordre og re-bestille med ny pris. Ta i så fall kontakt før varen sendes fra vårt lager. Vi har ikke anledning til å korrigere for prisendringer etter at en ordre er ferdigbehandlet og sendt til kunde.

 

***

 

Vi vil for øvrig oppfordre alle våre kunder til å være forsiktig og ta hensyn i disse tider. Respekter anbefalinger fra myndighetene, og vis hensyn.

 

Stay safe!

 

Hilsen
Kniveksperten.no 

 

 

 

 

 

 

 

  Laster...