COVID-19 informasjon fra Kniveksperten.no

home Meny close
menu Meny

COVID-19

 

COVID-19 informasjon

Vi vil på denne siden forsøke å gi litt infomasjon om hvordan COVID-19 påvirker oss, og i hvilken grad. Oversikten må sees på som veiledende, unntak kan forekomme.

 

Åpningstider og bemanning:
Nettbutikken er som vanlig åpen 24/7, men tilstedeværelse på kontor/lager vil i perioder være redusert. Normla kontortid er hverdager 09-15 for de som ønsker å hente bestilling på lager. Bestillinger pakkes og sendes som vanlig hver dag, men i hektiske perioder kan behandlingstid øke noe grunnet perioder med redusert bemanning/hjemmekontor. Telefon og epost besvares fortløpende.

Showroom:
Vårt showroom holder åpent når vi er tilstede, men touchskjerm for produktinfo/bestilling er midlertidig tatt ut av drift. Vi oppfordrer våre kunder til å bestille via egen mobiltelefon, eller direkte via bankterminal på Showroom (terminal desinfiseres etter bruk). Vi oppfordrer også til normal varsomhet ref FHI sine anbefalinger; hold avstand til andre, unngå hoste - evt host i armkroken, vask hender. Vi har hånddesinfeksjon tilgjengelig til kunder som ønsker dette, toalett med vask finnes i korridoren. Ved mange besøkende, så ber vi om at man venter på tur i korridoren utenfor showroom.

Frakt:
Posten/Bring melder om at levering i hovedsak går som normalt, de oppdaterer status fortløpende på denne siden... [ekstern lenke]. Erfaringsmessig er det ytterst få forsinkelser på våre forsendelser.

Leverandører:
Samtlinge av våre leverandører er i drift. Noen av dem melder om enkelte endringer som følge av situasjonen. Dette dreier seg i hovedsak om økt bruk av hjemmekontor, og noe reduksjon i "on-site" bemanning. Produksjon går for det meste som normalt, hos enkelte med noe reduksjon. Noen amerikanske produsenter benytter kinesiskte / asiatiske underleverandører, her har vi sett at enkelte utsolgte modeller blir forsinket som følge av stopp eller forsinkelse i produksjon. Det er også en del USA-produsenter som opererer med svært begrenset bemanning i produksjon og lager, noe som kan medføre at enkelte utsolgte modeller tar lengre tid enn normalt å bli produsert opp igjen. Dersom dette berører din bestilling, vil vi så godt det lar seg gjøre finne løsning på dette. 

Priser:
Kronekursen har heldigvis styrket seg siden bunnivået tidligere i år, og priser justeres regelmessig ihht til denne.

NB.. For bestillingsvarer så vil ikke prisjustering berøre eksisterende ordrer, det er prisen i bestillingsøyeblikket som er gjeldende. Dersom en pris skulle endre seg betydelig i din favør etter bestilling, så vil du ha anledning til å kansellere ordre og re-bestille med ny pris. Ta i så fall kontakt før varen sendes fra vårt lager. Vi har ikke anledning til å korrigere for prisendringer etter at en ordre er ferdigbehandlet og sendt til kunde.

 

***

 

Vi vil for øvrig oppfordre alle våre kunder til å være forsiktig og ta hensyn i disse tider. Respekter anbefalinger fra myndighetene, og vis hensyn.

 

Stay safe!

 

 

Hilsen
Kniveksperten.no 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Laster...