home Meny close
menu Meny

Gavetips til hobbykokken

Gavetips til hobbykokken

Godt verktøy er halve jobben. Også når det kommer til matlaging og kokkelering.

Og du trenger faktisk ikke å investere en formue i ti-talls forskjellige kokkekniver for å få jobben gjort. Med EN god kokkekniv kan du få unnagjort de fleste kutte- og skjærejobbene på kjøkkenet. Om ønskelig så kan du supplere med en litt mindre kniv til småplukk. Derfra kan du supplere videre med egne grønnsakskniver, utbeiningskniv, tomatkniver, santoku- debi- nakiri- yanagiba eller alt mulig annet - men kun hvis du vil. Primærbehovet dekkes av en god kokkekniv.

Kokkeknivene er gjerne 18-20 cm, men fås også i 24 cm. Velg gjerne en størrelse som passer mottaker, en liten hånd vil gjerne håndtere en liten kokkekniv bedre enn en stor.

Damast eller ikke? Det er selvsagt en smakssak, men damastkniver er små kunstverk i seg selv og ypperlige å bruke til matlaging. De er riktignok dyrere, så om budsjettet sprekker med damast så får du selvsagt jobben gjort med tradisjonelt stål også.

PS: Til ungdommen som flytter ut og etablere eget hjem kan en startpakke med 3-4 kjøkkenkniver være en perfekt gave..

Fant 16 produkter
per side
desc
Fant 16 produkter
per side
desc
  Laster...