COVID-19 informasjon fra Kniveksperten.no

home Meny close
menu Meny

Gavetips vedlikehold

Gavetips vedlikehold

Ikke glem vedlikeholdet

Som så mye annet trenger kniver litt vedlikehold. Både renhold og skjerping av egg.

Av slipeutstyr finnes det mye å velge mellom; brynesteiner, brynestaver, båndslipere, slipesett samt små lommevennlige slipere til turbruk. Mens lommebryner er grei som nødløsning på tur, så anbefales litt bedre verktøy når man ønsker å fornye eggen. Kjøkkenkniver slipes tradisjonelt sett med brynesteiner (som krever litt øvelse å beherske), snarveien til godt resultat får du gjerne med et slipesett som fekt. Lansky sine. Spyderco sin Tri-Angle Sharpmaker er også meget enkel i bruk. Kniver med konveks egg kan med fordel slipes med båndsliper, her har maskinene fra WorkSharp vært meget populære.

Dersom knivblad begynner å bli flekkete og stygt, så kan dette poleres opp med egnet poleringsmiddel. Produktene fra FrogLube er ypperlige til rengjøring, samt til å forhindre smuss og korrosjon. Og foldekniver kan med fordel oljes litt for å sikre behagelig åpning/lukking.

Nedenfor finner du noen av våre bestselgere innen vedlikehold, resten av utvalget finner du i kategorien vedlikehold. Er du usikker på hvilket vedlikeholdsutstyr du bør velge? Kontakt oss, så hjelper vi deg gjerne.

Fant 39 produkter
per side
desc
Fant 39 produkter
per side
desc
  Laster...