home Meny close
menu Meny

Helle Hellefisk

Varekode: 120
Hellefisk er en fiskekniv med skaft av kork - den flyter om du mister den over bord
kr kr 649,00

Status: DESSVERRE IKKE PÅ LAGER



NB!: FRAKT KUN KR 49,- info

mail done Bra pris!
favorite Legg i ønskeliste sentiment_satisfied_alt 100% Fornøyd

Tilleggsinformasjon

Produsent Helle
Varekode 120
Ståltype / Materiale Sandvik 12C27
Knivblad Detaljert Rustfritt Sandvik (12C27) stål med sateng finish
Knivblad Lengde 12.3 cm
Knivblad Tykkelse 1.23 mm
Skaft Materiale Kork
Skaft Farge Brunt
Skaft Lengde 13 cm
Total Lengde 25.3 cm
Vekt 64 gr
Låsemekanisme Ingen / Fixed Blade
Slire / festeanordning Skinnslire (brun)
Gravering av kniv   Ønsker du lasergravering? Les mer......
Bestill lasergravering her...
  Tags: Fisk, fiskekniv
 
Helle


Produktbeskrivelse

Detaljer

Hellefisk er en tynn og ganske stiv kniv med Sandvik bladstål. Fordelen med denne kniven er at den meget lett samt at den ikke synker til bunns om du er uheldig å miste den på sjøen. Kniven leveres med en skinnslire med snorfeste (Thong)

Vedlikehold:

Helle kniver er designet for å holde skarpheten lenge og er ment å være en varig følgesvenn på dine turer. Likevel er det viktig å ta vare på kniven og sliren. Tørk av skaftet med en myk klut og sett det inn med voks iblant.

Læret i sliren må impregneres med jevne mellomrom med fett eller voks for å holde skinnet smidig. Tørk sliren i romtemperatur dersom den blir våt.

Bladet (stålet) tørkes av med en myk klut dersom det blir vått og settes inn med litt olje innimellom.

Skjerping: bruk våtsteinsbryne eller diamantbryne


Sharpening (ikke oversatt – hentet fra produsent side)

Use a diamond tool or a wet stone for sharpening. Place the knife bevel flat to the sharpening tool and work the entire blade. Work one side until you can feel a slight burr on the opposite side. Switch side and repeat the procedure until you feel the burr on the first side. You have now established an edge.

Remove the burr by stroking the blade gently over the sharpening surface on both sides, as if cutting very thin slices. Keep the bevel flat towards the sharpener and move from side to side until the burr is gone.

If the blade is very dull or damaged, use a fine-grained grindstone and plenty of water and sharpen until you have a raw edge. Use much cooling liquid and never sharpen on a dry stone. A hot-ground edge looses its heat treatment and ruins the blade.



Kundebilder

Skriv din vurdering av dette produktet

Skriv din egen omtale

Du vurderer: Helle Hellefisk

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter

Product Questions

Ingen spørsmål ennå

Upload images for this product

Eier du et slikt produkt? Gjør stas på det, og last opp dine beste bilder av det.
  Laster...