COVID-19 informasjon fra Kniveksperten.no

home Meny close
menu Meny

Helle Mândra

Mândra er en liten fastblad kniv designet av og testet i felten av Les Stroud - kjent "Survivorman".
kr kr 1 324,00

Status: DESSVERRE IKKE PÅ LAGER



NB!: FRI FRAKT! info

mail done Bra pris!
favorite Legg i ønskeliste sentiment_satisfied_alt 100% Fornøyd

Tilleggsinformasjon

Produsent Helle
Varekode 620
Ståltype / Materiale Trippel Laminert Rustfritt Stål
Knivblad Detaljert Trippel laminert rustfritt stål med sateng finish
Knivblad Lengde 6.9 cm
Knivblad Tykkelse 2.6 mm
Skaft Materiale Tre
Skaft Detaljert Masurbjörk
Skaft Farge Gyllent tre
Skaft Lengde 8 cm
Total Lengde 14.9 cm
Vekt 70 gr
Låsemekanisme Ingen / Fixed Blade
Slire / festeanordning Skinnslire (brun)
Gravering av kniv   Ønsker du lasergravering? Les mer......
Bestill lasergravering her...
 
Helle


Produktbeskrivelse

Detaljer

Liten survival kniv med trippel laminert rustfritt stål blad som er designet for å løse knivoppgaver i felten. Kniven har et behagelig grep som sikrer at hendene ikke sklir over bladet. Den leveres med en solid skinnslire.

Vedlikehold:

Helle kniver er designet for å holde skarpheten lenge og er ment å være en varig følgesvenn på dine turer. Likevel er det viktig å ta vare på kniven og sliren. Tørk av skaftet med en myk klut og sett det inn med voks iblant.

Læret i sliren må impregneres med jevne mellomrom med fett eller voks for å holde skinnet smidig. Tørk sliren i romtemperatur dersom den blir våt.

Bladet (stålet) tørkes av med en myk klut dersom det blir vått og settes inn med litt olje innimellom.

Skjerping: bruk våtsteinsbryne eller diamantbryne


Sharpening (ikke oversatt – hentet fra produsent side)

Use a diamond tool or a wet stone for sharpening. Place the knife bevel flat to the sharpening tool and work the entire blade. Work one side until you can feel a slight burr on the opposite side. Switch side and repeat the procedure until you feel the burr on the first side. You have now established an edge.

Remove the burr by stroking the blade gently over the sharpening surface on both sides, as if cutting very thin slices. Keep the bevel flat towards the sharpener and move from side to side until the burr is gone.

If the blade is very dull or damaged, use a fine-grained grindstone and plenty of water and sharpen until you have a raw edge. Use much cooling liquid and never sharpen on a dry stone. A hot-ground edge looses its heat treatment and ruins the blade.



Kundebilder

Rask levering

Flott anvendelig kniv, muligens litt lite skaft men ellers veldig fornøyd.
  • Karakter
    starstarstarstarstar_border
Posted 01.09.2020 by Christer

Skriv din egen omtale

Du vurderer: Helle Mândra

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter

  Laster...