COVID-19 informasjon fra Kniveksperten.no

home Meny close
menu Meny

Gaver

Gi bort kniv i gave? Med lasergravering kan du få på navn eller logo. Gi kniv til de ansatte, i konkurranser, til konfirmasjonen eller andre anledninger.

 

Kniv som gave

Skal du kjøpe gave til en som «har alt», gave til de ansatte eller julegave til gode kunder? En kniv med lasergravert navn, logo eller en personlig hilsen passer til mange anledninger.

En kniv med en personlig hilsen er en perfekt gave til en som går av med pensjon, konfirmasjons gave eller dåpsgave. 

Lasergravering av navn, logo og personlig hilsen

Kniveksperten tilbyr lasergravering på alle kniver, til både privatpersoner og bedrifter. Lasergravering gjør knivene unike, og gir et eget særpreg. Gravering foregår med høy presisjon, og kan prege knivbladet på begge sider om ønskelig. Om kniven har et jevnt skaft, kan dette også graveres. Vi kan gravere på nær sagt alle kniver, unntatt de med mørkt/svart blad samt enkelte kniver med svært hardt belegg (coating). 

Gi bort en kniv med personlig hilsen til dåp eller konfirmasjon

Det kan være vanskelig å finne ut av hva man skal gi bort i både dåps og konfirmasjonsgaver. En slik gave skal gjerne være personlig, og vare i mange år. En inngravert kniv med dåpsbarnet eller konfirmantens navn, er både personlig og en gave som varer, og gir glede hele livet.

Her kan du bestille lasergravering på din kniv. Er du privatperson bestiller du gravering som et eget produkt, sammen med ønsket kniv. Er du usikker? Vi kontakter deg uansett før gravering, slik at resultatet blir perfekt. 

Kniv som bedriftsgave

Vi tilbyr kniver med lasergravert firmalogo til svært konkurransedyktige priser. Lasergraverte kniver er en svært populær gave til ansatte, kunder og gode samarbeidspartnere. Vi tar imot bestillinger på store kvanta, enten du ønsker fem, eller 500 kniver. Vi har kort leveringstid, og lover et godt og profesjonelt resultat.

Vi har satt sammen noen forslag med våre bestselgende lasergraverte kniver på denne siden, men de fleste modeller kan graveres. Kontakt oss for et tilbud..

 

Kontakt oss gjerne dersom du ønsker graverte kniver som gaver. Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen noe som passer for deg!

 

  Laster...