COVID-19 informasjon fra Kniveksperten.no

home Meny close
menu Meny

VIP-program

VIP kunde

I forbindelse med vårt 5 års jubileum 4.mars 2019 så lanserte vi et VIP-program her hos Kniveksperten.no. Dette går i korte trekk ut på at vi ønsker å belønne våre beste kunder med litt ekstra oppmerksomhet, som takk for lojaliteten de viser oss ved å benytte oss som leverandør.

Som VIP-kunde får man fast rabatt på nær sagt alle varer i nettbutikken (*), periodiske spesialtilbud, ekstra giveaways og andre overraskelser. Konseptet er ikke ferdig utarbeidet ennå, så flere goder kan komme etter hvert.

 

Hva må til for å bli VIP-kunde?

Din lojalitet.. Vi har foreløpig ikke fastsatt nøyaktige kriterier for hva som avgjør oppgradering til VIP-kunde, men som et utgangspunkt er dette kunder som handler mest eller oftest innen en periode (normalt pr. år). Men andre momenter kan spille inn; gode ambassadører i sosiale medier eller andre plasser verdsettes også.  

 

Hvordan vet jeg om jeg er VIP-kunde?

Logg inn med din bruker på våre nettsider… Om du er VIP kunde viser dette øverst i nettbutikken, samt når du er på dine kundesider. I tillegg vil du se at de fleste produkter viser med rabattert pris. Er du usikker? Spør oss…

 

Kan jeg miste min VIP-status

I utgangspunktet ikke. Om du først har kvalifisert deg som VIP -kunde, så skal du forbli dette. Om du av ulike årsaker må "trappe ned" en periode, så skal du vite at du er like velkommen tilbake når det passer.

 

Hvor lenge vil VIP-programmet vare?

Godt spørsmål.. VIP-programmet var en spontan idé som ble implementert på vår 5-års dag, men vi har et ønske om å fortsette med programmet så lenge som mulig. Og om du har innspill til hvordan programmet kan bli superbra for deg som kunde, så fyr løs.. Vi lytter til alle våre kunder!

 

 

*) Noen unntak kan forekomme på produkter med MAP-pris (Minimum Advertised Price) fastsatt av produsent.

  Laster...