COVID-19 informasjon fra Kniveksperten.no

home Meny close
menu Meny

Kjøkkenkniver

Du tilbringer gjerne en del tid på kjøkkenet. Ikke undervurder nytten og gleden av en god kjøkkenkniv.

 

På kjøkkenet er kniven ditt beste, og viktigste verktøy. Gode og skarpe kniver gjør matlagingen til en lek, og du får et bedre resultat enn med en dårlig og sløv kniv.

Kniveksperten fører en rekke ulike kjøkken kniver til ulikt bruk. Vi har kniver i alle prisklasser, og til alle slags bruk. 

 

Kjøkkenkniver fra Böker

Vi er norges største forhandler av Böker, og har tilgang til hele deres sortiment. Et stort antall av våre kjøkkenkniver, kommer derfor fra den anerkjente tyske produsenten. Böker tilbyr en rekke knivsett med kokkekniver, slik at du har en kniv for alle behov. 

 

Kjøkkenkniver til alle bruksområder

Vi både lagerfører, og kan bestille et svært bredt utvalg av kjøkkenkniver. Vi fører en rekke kokkekniver, men har også andre typer. Blant annet kjøttøkser, fileteringskniver, brødkniver, biffkniver, keramiske kniver, kjøttkniver med mer. Alle dissse knivene finnes i kategorien kjøkkenkniver...

 

Vi selger også alt av slipeutstyr til knivene.

 

Champagnesabel til de store anledningene

Om du vil briljere på fest, er kanskje champagnesabel tingen for deg. Vi har flere champagnesabler i vårt sortiment, i forskjellige prisklasser.

 

Slik sabler du en champagneflaske:

Finn glassskjøtet som går fra bunnen til toppen av flasken. Hold en jevn, bestemt og stødig bevegelse når du fører sabelen langs skjøtet og opp mot flaskens hals. Når du treffer ringen rundt flaskehalsen vil halsen ryke med et rent kutt. Trykket gjør at halsen løsner, og gjør at eventuelle skår skyter vekk med spruten.

 

Slik rengjør du kjøkkenkniven

Vask aldri knivene dine i oppvaskmaskinen, om du ønsker at de skal vare lenge. Oppvaskmaskinen reduserer knivens skarphet, og gjør den utsatt for rust- og syreangrep. Bruk rent vann og litt svakt såpevann om nødvendig. Tørk den godt av før du setter den tilbake i sliren, etuiet, knivmagneten eller holderen. Ikke oppbevar knivene løse i skuffen, da vil de miste skarpheten.

 

Se Knivekspertens brede utvalg av kjøkkenkniver her!

 

  Laster...