COVID-19 informasjon fra Kniveksperten.no

home Meny close
menu Meny

Kniver til dykking, fiske, sjø og båt

Om du ferdes mye ved sjøen, eller er mye i båt, er det lurt å gå til anskaffelse av kniver som egner seg for formålet. Knivene har gjerne et skaft som tåler vann, og tåler godt vær, vann og vind.

 

Dykkerkniver

Om du pleier å dykke, vet du at det er lurt med dykkerkniv som er spesiallaget for å tåle vann, og som kan festes til kroppen. Dykkerknivene er beregnet for å tåle saltvann, og vil ikke ruste like fort som en vanlig kniv. Knivene er robuste, og egner seg godt til å kutte rep og liner. Knivene kommer med stropper, slik at du kan feste kniven rundt benet eller armen.

 

 

 

Flytende kniver

Om du oppholder deg, eller arbeider ved sjøen har du helt sikkert opplevd å miste kniven i vannet. Vanlige kniver synker til bunn, og det kan være litt av en operasjon å få tak i den igjen. Jobber du eksempelvis i oppdrettsnæringen bør du bruke en flytekniv, for å enkelt kunne fange kniven igjen om du mister den - og kanskje enda viktigere, unngå at den ødelegger mæren. Noen av våre flytekniver er:

 


NB: For større kvantum til næring, ta kontakt for tilbud.

 

 

Seilerkniver

 

Vi fører flere kniver som er spesiallaget for bruk i båt, og seilbåt. Skaftene er solide og slitesterke, og har flere funksjoner som hjelper deg ute på vannet.

 

 

 

Fiskekniver

 

Når du er ute å fisker, kan du ha et stort behov for en god kniv, som også tåler vær, vind og ytre påkjenninger. Vi fører en rekke ulike kniver som egner seg for fiske.

 


Her kan du se vårt utvalg i ulike kniver som egner seg for dykking, fiske, båttur, seilebåt og bruk ved vann.

 

 

  Laster...