home Meny close
menu Meny

Om oss

Kniveksperten.no er en spesialbutikk på nett. Vi er norske, og alle varene sendes til deg fra vårt lager i Bergen.

Vi har mange tusen varer i vårt sortiment, og fokuserer hovedsakelig på alt innen kniver. Vi tilbyr også alt av vedlikeholdsutstyr som brynesteiner, slipemaskiner og skjerpestål. I vårt sortiment finner du også utvalgte produkter som egner seg godt for tur - slik som bager, sekker, lykter med mer.

 

 

Kompetanse

Vi har bred kompetanse på kniver, og kan hjelpe deg dersom du trenger hjelp. Vi er gode på å finne ut hvilken kniv som passer for deg, utifra ditt budsjett og dine behov - men bruk gjerne funksjonaliteten i nettbutikken, her kan du sortere og filtrere i utvalget til du finner det du er på jakt etter. Vi kan også gi deg anbefalinger på hvordan du skal vedlikeholde din kniv, for at den skal fungere optimalt så lenge som mulig. Kontakt oss gjerne på epost eller chat når vi er tilgjengelig - så svarer vi så raskt og godt vi kan!

 

Tryggheten i å velge en norsk nettbutikk

Når du velger å kjøpe dine varer fra en norsk nettbutikk, vet du at alt er inkludert i prisen. Det blir ingen toll, merverdiavgift eller andre overraskelser. Vi er opptatt av at alle våre kunder skal bli 100% fornøyde, og om du mot formodning skulle ønske å returnere varen så kan du gjøre dette problemfrit hos oss så lenge varen er ubrukt. Ønsker du å bytte i annen vare så kan du også det; send varen til oss så mottar du den nye varen fraktfritt. Eventuelt mellomlegg ordner vi opp i enkelt og greit.

 

Vi legger vår stolthet i rask levering

Når vi får inn en ordre, har vi som mål at du skal få superrask levering. Bestiller du en virkedag sender vi pakken innen 24 timer - som regel lenge før! Alle lagerførte varer bør være i din postkasse på rundt to dager - om du bor meget usentralt må du gjerne beregne en dag ekstra (men vi vet Posten gør så godt de kan). Ønsker du å bestille en bestillingsvare, tar det rundt 14 dager før pakken er hos deg.

 

Frakt med sporing

Vi tilbyr gratis frakt på alle ordre over 1000 kroner (må velges i kassen). For rimeligere ordrer koster frakt kun 49 kroner, og pakkene sendes med sporing, slik at du skal føle deg trygg på hvor pakken er. Vi benytter RFID, slik at du har kontroll på pakken din hele veien til postkassen. Større og/eller dyrere pakker blir automatisk levert på Postkontor / Post i Butikk - det sørger vår gode samarbeidspartner Posten / Bring for. Om du ønsker pakken levert på dør, så kan dette velges forutsatt at tjenesten tilbys i ditt område. Vi tilbyr også bedriftspakke for bedrifter som ønsker dette. På dør og bedriftspakke belastes etter Postens satser.

 

Hos Kniveksperten skal det være trygt å handle.

 

Her kan du lese mer om frakt, sporing og retur.

 

Har du spørsmål til Kniveksperten?

Du kan alltid sende oss en chat i vinduet nederst til høyre på nettsiden vår. Dersom vi er offline, så mottar vi meldingen pr epost og svarer så raskt vi kan. Om du foretrekker telefon, så kan vi nås på +47 450 75 583. Send oss ellers en mail på service@kniveksperten.no hvor vi besvarer alle henvendelser angående brukerkonto, spesifikke ordrer og reklamasjon - samt spørsmål fra forhandlere og organisasjoner. Epost besvares som regel innen 24 timer.

 

Du finner oss også på Facebook. Her oppdaterer vi stadig, så følg oss for de siste nyhetene. Støtt og stadig vanker det konkurranser også.

YouTube legger vi ut videoer av kniver. Ønsker du video av en spesiell kniv? Kontakt oss, så fikser vi det.

Du finner oss også på Instragram? Under hashtag'en #knivekspertentoday poster vi daglig en utvalgt godbit fra pakkedisken - slik at du får et innblikk i hvilke kniver våre kunder kjøper. Hvem vet.. Kanskje din neste kniv blir tagget som #knivekspertentoday ?   

 

 

 

  Laster...