COVID-19 informasjon fra Kniveksperten.no

home Meny close
menu Meny

Rabatter

 

Rabatter, rabattkoder og tilbud

Innimellom publiserer vi rabattkoder som kan brukes til å oppnå rabatter og andre fordeler. For å benytte rabattkoder må koden legges inn i rabattkode-feltet i handlekurven. Dette gjøres ved å trykke "RABATTKUPONG? KLIKK HER..." og deretter skrive inn koden etterfulgt av OK.

 

 

Dersom koden er gyldig vil dette vise i kassen:

 

NB: Vær obs på at du ikke alltid kan kombinere flere rabatter, og at du selv må sørge for å bruke det rabattalternativet som gir deg best utfall. Om du har flere rabattkoder, sjekk da at du benytter den rabattkoden som gir deg best mulig pris.

 

Om du lurer på hvor du kan finne rabattkoder fra Kniveksperten... Et greit sted å begynne kan være ved å abonnere på vår nyhetsbrev (nederst på denne siden), samt om du følger oss på Facebook. I tillegg publiseres koder sporadisk på diverse rabatt- og kupongsider på internett. Den som leter finner :)

 

Tilbud

Foruten rabatter vil du i tillegg finne nyheter og tilbud på våre hjemmesider. Mange tilbud publiseres i nyhetsbrev og på Facebook, andre ikke. Vårt beste råd er å følge med, og besøke oss regelmessig - så dukker det nok opp en og annen godbit skal du se :)

  

 

  Laster...