COVID-19 informasjon fra Kniveksperten.no

home Meny close
menu Meny

Slipeutstyr

Kniveksperten fører alt du trenger for at dine kniver skal føles som nye. Enten du ønsker en elektrisk eller manuell slipemaskin, brynestein, oljer eller skjerpere som får plass i lomma, har Kniveksperten alt du trenger for å vedlikeholde dine kniver.

Alt i ett system - slipesett

Et «alt i ett»-system passer for deg som er opptatt av å gi knivene dine individuelt vedlikehold, eller har et bredt utvalg av ulike kniver. I settene finner du alt du trenger for å få knivene skarpe. Vi fører flere ulike slipesystem fra Lansky. Settene inneholder ulike brynere med ulik korning, Lanskys ‘honing’ olje, knivklemme for skruer, en vinkelstang for hver bryne som passer jiggen. Settene inneholder tre, fire og fem ulike bryner.

 

Usikker på hvilket Lansky-sett du skal velge? Se oversikten Sammenligning av Lansky Sharpening System

 

Slipemaskin- og utstyr

For svært sløve kniver, eller for deg som har veldig mange kniver, kan en slipemaskin være det rette valget. Work Sharp ® Knife & Tool Sharpener er den første elektriske knivsliperen designet for å skjerpe alle typer kniver. Storebroren Work Sharp ® Kniv- og Verktøysliper Ken Onion Edition er noe større og kraftigere, og har støtte for en del ekstra tilleggsutstyr. Om du ønsker en mindre variant, så kan du teste ut den nye Work Sharp ® COMBO Knivsliper, også den gjør en ypperlig jobb.

Profesjonelle knivmakere bruker fleksible belter til å oppnå barberblad-skarp knivegg, og nå kan du ha den samme teknologien hjemme Du kan også skjerpe vanlige verktøy som saks, økser, hagesaks, spader - så lenge de har et blad kan de skjerpes. Vi selger også slipebånd. Kniveksperten fører flere elektriske slipemaskiner i ulike prisklasser: 

 

Brynesteiner

I vårt sortiment finner du en rekke ulike brynesteiner fra ulike leverandører. Vi har steiner i mange forskjellige kornstørrelser.

Vi selger også mye ekstra- og refill utstyr som slipebånd, bordfeste for kniver, anti-slip base for godt grep om brynesteiner, med mer.

 

Knivsliper på tur

For deg som er mye på tur, eller liker å fiske, trenger man alltid en skarp kniv, og noen ganger må man slipe kniven på farta. Vi har flere produkter som passer i lomma, og som egner seg godt for sliping på tur. Smith's Pack Pal Knivskjerper har også nødfløyte og tennstål. Work Sharp Guided Pocket Sharpener er svært kompakt, og har både en diamant flate, og keramisk sliper. Lansky Quick Fix tar svært liten plass, og kombinerer to skjerpeteknologier for et god restultat uansett hvor du måtte befinne deg.

 

Sjekk ut vårt utvalg av slipeutstyr til kniver her. Vi fører alt du trenger for at dine kniver skal holde seg sylskarpe.

 

 

 

  Laster...