COVID-19 informasjon fra Kniveksperten.no

home Meny close
menu Meny

Vil du teste våre produkter?

Vil du teste våre produkter?

 

Vi ønsker å invitere noen av våre knivinteresserte venner til å teste ut kniver og utstyr fra Kniveksperten.no mot at dere etterpå deler deres erfaringer med produktet i form av et utfyllende innlegg som vi kan publisere på våre nettsider (blogg). Det forventes at innlegget er av redaksjonell god kvalitet, og det er fint om det tas noen bilder av produktet i bruk.

Produktene kan testes over en 4-ukers periode, for å deretter returneres fraktfritt til oss slik at nestemann kan overta ”stafettpinnen”. Det er derfor viktig at produktet behandles fint, slik at neste mann (eller kvinne) kan få gleden av å teste produktet i neste rekke.

Etter at blogginnlegget er skrevet vil du få tilbud om å teste nytt produkt i nye 4 uker – og skriver du godt så kan du få testet mange fine produkter i tiden fremover.

Som en liten bonus vil vi regelmessig premiere gode innlegg. Dette gjøres etter eget skjønn basert på kvaliteten på innleggene, samt etter popularitet – for eksempel i form av antall visninger av innlegg, sosiale delinger, Facebook-likes eller en kombinasjon av dette. Den enkelte står fritt til å dele eller på annen måte promotere egne (eller andres) innlegg. Premier vil fortrinnsvis være i form av varer, enten nye eller varer som har vært brukt ifm. bloggen. Det betales ikke godtgjørelse for innleggene, utover at dere får anledning til å ha produkter til utlån i testperioden.

Vil du delta?

Send oss en epost hvor du forteller hvorfor akkurat du er den rette til dette spennende prosjektet – så hører du fra oss i løpet av kort tid.

 

 

  Laster...