COVID-19 informasjon fra Kniveksperten.no

home Meny close
menu Meny

Vedlikehold

Brynestein, et must på ethvert kjøkken.
Godt vedlikehold av knivene dine, er viktig for knivens levetid og gir deg et bedre verktøy. Kniveksperten har et bredt utvalg av vedlikeholdsutstyr til alle typer kniver.

I vårt sortiment finner du mange ulike brynesteiner med ulike dimensjoner og korning. Du finner brynesteiner i alle prisklasser, og til ulike bruksområder.

Slipe- eller brynesteinene er det mest allsidige verktøyet for vedlikehold av kniver. De er det perfekte verktøyet for å opprettholde, og gjenopprette bladet til ønsket nivå av skarphet.

Alt i ett system for profesjonelt resultat

Lansky tilbyr profesjonelle knivslipe-sett med alt du trenger for et profesjonelt resultat. Settet passer perfekt for deg som har mange ulike kniver som må vedlikeholdes, da de inneholder flere bryner med ulik grad grov-og fin skjerping. Lanskys honing olje brukes for å oppnå en profesjonell skjærekant på alle kniver og verktøy, men må ikke brukes med diamant skjerpere.

Elektriske knivslipere

Med en elektrisk knivsliper får du et svært godt resultat, selv på «ødelagte» kniver. WorkSharp COMBO  kombinerer elektrisk sliping med fleksible slipebånd, og manuell honing på et keramisk bryne. Ved bruk av en maskin får du samme vinkel på kniveggen hver gang, raskt og enkelt. Kan brukes på alle type kniver. For den kresne har WorkSharp utviklet en premium-maskin med unike egenskaperVi tilbyr også slipebånd til maskinene.

Oppbevaring og renhold av kniver

Du bør aldri legge en kniv rett i skuffen, verktøykassa eller i bagasjen, da vil den miste sin skarphet. Bruk knivblokk, etui eller en knivmagnet.

Unngå oppvaskmaskin, da mister kniven skarpheten, og utsettes for rust- og syreangrep. Vask kniver for hånd.

Alt innen vedlikehold av kniv

Kniveksperten tilbyr alt innen vedlikehold for kniv. Både for de kresne, og for de som ønsker enkle verktøy for å bevare knivene sine. Vi tilbyr en trygg og sikker handel, rask levering og rimelig frakt.

Sjekk ut vårt utvalg av vedlikeholdsutstyr til kniver her.

Når du handler hos Kniveksperten.no ønsker vi at du skal bli 100% fornøyd. Kontakt oss via chat, e-post eller telefon, så hjelper vi deg gjerne.

 

  Laster...