COVID-19 informasjon fra Kniveksperten.no

home Meny close
menu Meny

Ka-Bar Adventure Potbelly

Potbelly® er et realt arbeidsjern og "camp-kniv" som leveres med flerbruksslire og ekstra "piggyback" kniv.
kr kr 1 305,00

Status: Tilgjengelig som bestillingsvare info

NB!: FRI FRAKT! info

Usikker på netthandel? Ring oss på tlf. 45075583 så hjelper vi deg gjerne.

mail done Bra pris!
favorite Legg i ønskeliste sentiment_satisfied_alt 100% Fornøyd

Tilleggsinformasjon

Tilgjengelighet Bestillingsvare eller midlertidig utsolgt. Bestill i dag, beregnet leveringstid er: ca 2 uker.
Produsent KA-BAR
Varekode 5600
Ståltype / Materiale 1095 Cro-Van
Knivblad Detaljert Karbonstål med powder-coating
Knivblad Lengde 18.4 cm
Knivblad Tykkelse 6 mm
Knivblad Styrke HRC 56-58
Skaft Materiale Plast
Skaft Detaljert GFN-PA66
Skaft Farge Brun
Total Lengde 32.4 cm
Vekt 499 gr
Låsemekanisme Ingen / Fixed Blade
Slire / festeanordning Nylonslire
Gravering av kniv   Ønsker du lasergravering? Les mer......
Bestill lasergravering her...
 
KA-BAR


Produktbeskrivelse

Detaljer

Arbeidsjernet Potbelly™ er en kukri machete inspirert kniv med fantastiske kvaliteter. Kniven er framtung og løser perfekt tyngre kutteoppgaver , mens skafet er utformet slik at du også har godt grep ved lettere og mer delikate knivoppgaver. Skaftet har Adventuregrip™ tekstur som sikrer et godt grep under ethvert forhold.

Bladstålet er 1095 Cro-Van ( karbonstål) påført powdercoating for korrosjonsresistens. Stålet gir en superskarp egg som er lett å lett å skjerpe samtidig som det er seigt og tåler tøff bruk.

Potbelly® er det du får når du krysser en skalpell og en slegge :)

Potbelly™ sliren har et unikt design med en lomme på utsiden hvor du får plass til små ting som stikker, tennstål, kompass etc... det medfølger også 2,5 meter Adventurecord™.

I tillegg medfølger en Piggyback™ kniv - en liten Adventure kniv.denne er perfekt for små og finere kniveoppgaver der Potbelly™ blir i største laget. Piggyback er 15cm stor med 6,8 cm blad - den veier ca 28 gram.Kundebilder

0,5KG MED "JØNN"

Sjelden har jeg blitt mer skuffet over en kniv. For det første var eggen satt opp av en som tydeligvis hadde sin første dag på jobb. Det var kun brukt grovsmergel for oppsett, og selv dette grunnoppsettet var helt feil. Kniven rett ut av boksen, kunne ikke bite seg fast i en plankebit engang. Jeg oppdaget ikke hvor galt ting var, før etter 30 minutters arbeid på Work Sharp maskinen. Da måtte jeg gå over til groveste band og sette opp kniven på nytt. Enda er det noe smårusk igjen. Så til selve funksjonaliteten, og den er begrenset. Det er rett og slett en klump med jern. Sliret er ettter nærmere inspeksjon en lettere katastrofe. Sikringshempene med trykknapp, skal du være ekstremt god for å få rundt knivskaftet, dersom du har den på hofta. Lomma som er fremhevet som et gode, er en vann og barnålsamler av klasse. Grunnen til at jeg ikke sendte den i retur, var at jeg ville gi den en sjanse på bakgrunn av fantastisk omtale, så jeg slipte opp eggen, og da fikk jeg noen merker i belegget på kniven.

** Hei Rune. Gode omtaler på både kniv og slire, samt etterspørsel fra flere kunder er to av årsakene til at vi har tatt inn denne modellen - så vi er overrasket over å høre at kniven du mottok ikke var som forventet. Nå skal det sies at machetekniver pga bruksområdet ofte har en noe grovere egg enn andre kniver, men ut fra utenlandske produktomtaler vi har sett så skal denne være ganske skarp. Vi venter inn nye til lager om kort tid, og vil selvsagt sjekke disse for å sikre at de er som de skal være. Vi kan dessverre ikke ta i retur kniven du kjøpte siden denne har blitt modifisert og er tatt i bruk. Mvh. Kniveksperten.no **
  • Karakter
    starstarstar_borderstar_borderstar_border
Posted 08.06.2017 by Rune

Skriv din egen omtale

Du vurderer: Ka-Bar Adventure Potbelly

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter

Upload images for this product

Eier du et slikt produkt? Gjør stas på det, og last opp dine beste bilder av det.
  Laster...