COVID-19 informasjon fra Kniveksperten.no

home Meny close
menu Meny

Kniver

Kniveksperten har mange kniver å velge mellom. Vær vennlig å velge en kategori:

Foldekniver Fastbladkniver Jaktkniver Dykking, Seiling, Båt og Sjø Taktiske kniver
Kastekniver og kasteøkser Arbeidskniver og redningskniver Multitool Machete, Øks og Sag Kjøkkenkniver
Champagnesabler Barbersaker og Manikyr Annet Utstyr Merker  

 

 

Kniveksperten tilbyr et svært bredt utvalg av ulike typer kniver på nett.

Vi har kniver i alle prisklasser, og for alle bruksområder.

Vi har over 1000 ulike foldekniver, lommekniver og fastbladkniver i vårt sortiment, og kan bestille nær sagt hva som helst på forespørsel. Lommekniver og foldekniver skiller seg ved at en foldekniv bare har ett bredt blad, mens en lommekniv gjerne har flere funksjoner.

Fastbladkniver egner seg svært godt som tur- og overlevelseskniver. Vi tilbyr fastbladkniver fra kjente merkenavn som Fox, Böker, Kershaw, Ontario og flere andre merker. Finner du ikke det du leter etter? Kontakt oss, og vi bestiller det du ønsker.

 

Les mer: Slik tar du vare på kniven din.

 

Kniver til villmarks- og fisketurer

For deg som er mye ute i skog, mark og ved sjøen har vi kniver til alle behov. Vi har et bredt utvalg kniver til dykking, fiske, båt, på rigg og for deg som ferdes i vannkanten. Sjekk ut utvalget av flytende kniver! For deg som fisker, holder til ved sjøen eller jobber i oppdrettsnæringen er en flytekniv uunnværlig.

Også multitool kniver kan passe for deg som er mye ute, samt arbeidskniver og redningskniver.

Kniveksperten tilbyr jaktkniver fra anerkjente merkevarer i alle prisklasser, finner du ikke det du leter etter, kan vi bestille det for deg.

 

Kjøkkenkniver og champagnesabler

Til kjøkkenet har vi en rekke ulike kniver, til alle bruksområder. Blant annet kokkekniver, fileteringskniver, brødkniver og ulike sett. Vil du imponere på festen har vi et utvalg champagnesabler i ulike prisklasser, sjekk utvalget vårt av champagnesabler her.

 

Rask levering og en trygg og sikker handel

Når du handler fra en norsk nettbutikk som Kniveksperten.no er du garantert å slippe toll, mva og lang leveringstid. Vi legger vår stolthet i at du skal motta varene våre så raskt som mulig, og sender lagerførte varer innen 24 timer. Frakt koster 49,- kroner, og kan spores.

Hos Kniveksperten.no ønsker vi at du skal bli 100% fornøyd. Kontakt oss via chat, e-post eller telefon, så hjelper vi deg gjerne.

 

  Laster...