home Meny close
menu Meny

Lasergravering

Kniveksperten.no tilbyr lasergravering på alle kniver, både til privatpersoner og firma. Lasergravering er både nyttig og anvennelig og gir et særpreg på knivene uansett formål. Gravering foregår med høy presisjon, og kan prege knivbladet - om ønskelig på begge sider. Det er også mulig å prege bolster eller skaft også (sistnevnte forutsetter et noenlunde gjevnt underlag, ikke alle skaft egner seg like bra). På svært mørke/sorte blad kan det også være vanskelig å tyde lasergravert tekst, men uansett hva du måtte velge så bistår vi med tips og råd, slik at resultatet blir perfekt.

 

Privat:

Skal du gi kniv i gave? Hvorfor ikke sette er personlig preg på kniven, det faller garantert i smak. Enten det er bursdagspressang, julegave, bryllupsgave - eller gave til deg selv..

Som privatperson bestiller du graveringen som et eget produkt (se produktet til høyre) sammen med ønsket kniv, og velger da hva som skal graveres, samt hvordan kniven skal graveres (skrifttype, en eller to sider osv..).

Er du usikker? Ingen problem.. vi kontakter deg uansett pr epost og avklarer alt før gravring igangsettes, slik at resultatet bli perfekt.

Bestill lasergravering til høyre, eller les mer her...

 

 

Bedrift:

Vi tilbyr kniver med lasergravert firmalogo til svært konkurransedyktige priser. Nedenfor finner du et utvalg av våre bestselgende lasergraverte modeller, men også andre modeller kan leveres med gravering.

Kniver med lasergravert firmalogo har vist seg å være svært populære gaver til ansatte og gode samarbeidspartnere, hvem vil vel ikke foretrekke en flott kniv fremfor en pose julesjokolade eller en thermos? Enten du ønsker 5 eller 500 kniver, så fikser vi dette for deg. Kort leveringstid, og profesjonelt resultat! Sjekk priseksemplene nedenfor, og be om et uforpliktende tilbud - så sender vi deg ytterligere informasjon med designforslag.  

 

 

Priseksemplene ovenfor er eksl. mva, inklusive logotilpasning, oppstartskostnader og gravering. Fritt levert ved bestilling av 10 eller flere kniver. Leveringstid ca. 30 dager fra mottatt bestilling. Forbehold om tilgjengelighet hos produsent. 

 

 

Bestilling:

Har du spørsmål, ønsker konkret pristilbud eller å bestille?

Send epost: service@kniveksperten.no, ring 450 75 583 eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.

.

Be om uforpliktende tilbud

Fyll ut skjema nedenfor, så sender vi deg et uforpliktende tilbud med designforslag:

* Påkrevde felt

 

  Laster...

Før du forlater oss....

Laster...