COVID-19 informasjon fra Kniveksperten.no

home Meny close
menu Meny

Lasergravering

Eksempel på kniv med lasergravering

Kniveksperten.no tilbyr lasergravering på alle kniver, både til privatpersoner og firma. Lasergravering er både nyttig og anvennelig og gir et særpreg på knivene uansett formål. Gravering foregår med høy presisjon, og kan prege de fleste kniver både på knivblad såvel som skaft og slire. Noen underlag kan være krevende å gravere (eksempel knivblad med belegg eller skaft med struktur), men uansett hva du måtte velge så bistår vi med tips og råd, slik at resultatet blir perfekt.

 

Privat:

Skal du gi kniv i gave? Hvorfor ikke sette er personlig preg på kniven, det faller garantert i smak. Enten det er konfirmasjonsgave, bursdagspressang, julegave, bryllupsgave - eller gave til deg selv..

Som privatperson bestiller du graveringen som et eget produkt i tillegg til ønsket kniv, og velger da hva som skal graveres, samt hvordan kniven skal graveres (skrifttype, plassering osv..). Merk at pris for gravering inkluderer en side, ønskes gravering på begge sider må to graveringen bestilles. Det vanligste er en side.

Er du usikker? Ingen problem.. vi kontakter deg uansett pr epost og avklarer alt før gravring igangsettes, slik at resultatet bli perfekt.

Bestill lasergravering her...

 

 

Bedrift:

Vi tilbyr kniver med lasergravert firmalogo til svært konkurransedyktige priser. Nedenfor finner du et lite utvalg eksempler, men også andre modeller kan leveres med gravering.

Kniver med lasergravert firmalogo har vist seg å være svært populære gaver til ansatte og gode samarbeidspartnere, hvem vil vel ikke foretrekke en flott kniv fremfor en pose julesjokolade eller en thermos? Enten du ønsker 5 eller 500 kniver, så fikser vi dette for deg. Kort leveringstid, og profesjonelt resultat! Sjekk priseksemplene nedenfor, og be om et uforpliktende tilbud - så sender vi deg ytterligere informasjon med designforslag.

Eksempler:


Böker Magnum Backpacker


Böker Manufaktur Chefs Knife


Böker Manufaktur Bread Knifr


Böker Plus Titan Drop


 

Priseksemplene ovenfor er eksl. mva, inklusive logotilpasning, oppstartskostnader og gravering.

Fritt levert til postkontor ved bestilling av 10 eller flere kniver, tillegg for bedriftspakke: 200,-

Leveringstid ca. 2-4 uker fra mottatt bestilling (avhengig av modell, se over). Forbehold om tilgjengelighet hos produsent. 

Ønsker du andre modeller så kan dette selvsagt ordnes. Spør oss, så hjelper vi deg gjerne.

 

Bestilling:

Har du spørsmål, ønsker konkret pristilbud eller å bestille?

Send epost: service@kniveksperten.no, ring 450 75 583 eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.

 

Be om uforpliktende tilbud

Fyll ut skjema nedenfor, så sender vi deg et uforpliktende tilbud med designforslag:

* Påkrevde felt

 

  Laster...