COVID-19 informasjon fra Kniveksperten.no

home Meny close
menu Meny

Böker Knifestyle

Böker Knifestyle

Böker Knifestyle

Böker - Tysk kvalitet og tradisjon siden 1869

150 år med utvikling gjør noe med produktene man lager. Nettopp dette gjør at du kan være trygg på at en kokkekniv fra Böker Manufaktur Solingen gir deg ekstra glede på kjøkkenet - i mange år fremover.

Fra Böker Manufaktur Solingen tilbyr vi førsteklasses kjøkkenkniver med klassisk utforming og moderne design. Velg mellom de prisgunstige seriene Core eller Forge, eller ta steget opp til Saga hvor den danske knivdesigneren Jesper Voxnæs står for designen. Eller hva med en eksklusiv Damast-modell?

Nedenfor finner du noen av seriene til Böker.

 

Böker Core

150 år med erfaring, godt stål og kostnadseffektig produksjon har resultert i disse elegante og kokkeknivene. 

Resultatet er et prisgunstig produkt med dynamiske linjer, utmerket håndtering og fantastisk skjæreevne som oppnådde kvalitetsvurderingen "anbefalt av ledende detaljister".   

Böker Forge

Böker Forge serien kombinerer innovativ og dynamisk design med klassiske materialer av førsteklasses kvalitet.

De slående linjene skiller disse knivene fra vanlige kjøkkenkniver uten å virke for eksentriske.

I tillegg tilbyr Böker Forge-serien et spesielt attraktivt prispoeng med god valuta for pengene.

Böker Saga

Konseptet og designen til Böker Saga omfatter Bökers lange erfaring med utendørskniver, så vel som ideene og kreativiteten til den danske knivmakeren Jesper Voxnæs, og setter nye standarder for ergonomi og skjæreytelse.

Den møysommelige overføringen av vår felles kompetanse til det kulinariske riket sikrer at det å jobbe med Boker Saga blir en matchløs opplevelse.

Böker Superior

For første gang produseres de ekstraordinære bladene til Böker Superior Damaskus kjøkkenkniver fra firelags torsjon Damaskus stål med en separat smidd Damaskus kjerne.

Stålet er smidd med fascinerende presisjon av den tyske damaskussmeden Andreas Henrichs, eksklusivt for Boker.

Til skaftet benyttes det afrikanske treverket Grenadilla. Med sitt delikate mønster er treverket en perfekt match for det elegante bladet og skaper en balansert kniv.

Opplev en kniv smidd som ingen andre i verden kan! 

Böker Damast Oliven

Böker Damast Oliven serien kombinerer tradisjonelle japanske skaft i oliventre, med sylskarpe blader av rustfritt Damaskus bestående av 37 lag stål. 

Stålet er preget av sitt vakre mønster. Kjernen i Damaskus-bladet består av VG-10 ytelsesstål som gir god kantheving.

Skarphetsfølelsen under skjæring er fantastisk og gjør matlaging til en ekte opplevelse.

Den japanske designen av knivhåndtaket med de fint satiniserte rustfrie stålrørene gir serien et spesielt utseende. 

Böker Steam Engine Historical

150 år med kniver laget av Böker! En utmerket grunn til å feire. Denne eksklusive kniven er bokstavelig talt et håndgripelig stykke Böker-historie.

I "de gode gamle dagene" før strøm ble standard kraftkilde, var mange produksjonsmaskiner dampdrevne. Damp ble generert sentralt og ledet til fabrikkens ved hjelp av store svinghjul. I dag har et av svinghjulene sin faste plass i Bökers lokaler som et historisk minne. Vi tok et massivt stykke av svinghjulskaftet for å smi 180-lags Damaskus-stål som ble brukt til å lage denne eksklusive jubileumsutgaven designet av Chad Nichols.

Skaft i røkt kastanjetre med et spesielt jubileumsemblem gir hver kniv et unikt ufravikelig utseende.

Knivene er håndlaget i Bökers fabrikk i Solingen, i et begrenset opplag på kun 150 stykker. Hver kniv har et individuelt serienummer og har et ekthetssertifikat, pakket i en elegant treeske.

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 80 av totalt 88
per side
desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 80 av totalt 88
per side
desc
  Laster...