COVID-19 informasjon fra Kniveksperten.no

home Meny close
menu Meny

Brusletto

Brusletto

Brusletto - beklager, ingen video tilgjengelig...

Brusletto - Norsk kvalitet og tradisjon siden 1896

Brusletto & Co AS ble etablert i 1896 av Rognald Brusletto. Historien om malmbryting på Hardangervidda og handverksmessig produksjon av sigder, ljåer, økser og sverd rundt Geilo startet allerede for 1500 år siden. Geilo ble tidlig i historien et etablert kraftsentrum for smiing av redskap til arbeid og fritid.

Det var derfor en meget lang tradisjon som handverkeren og industribyggeren Rognald Brusletto skrev seg inn i da han startet opp som kniv- og ljåsmed på Geilo i 1896. Da han tegnet og utviklet maskinhammeren basert på vannkraft åpnet han samtidig for en teknisk utvikling og industriell produksjon som skulle sette sitt preg på bedriften og lokalsamfunnet i flere generasjoner. I dag produserer Brusletto & Co finere sports- og turkniver. Knivene er et viktig verktøy enten du skal på vandretur eller du skal jakte og fiske, og de er designet og produsert for å være i bruk. Formen på skaft og knivblad er forskjellig alt etter behovet du som bruker ønsker å dekke. Og ikke minst hva som ligger best i hånden din.

Stålet som benyttes er høyverdig knivstål - behandlet, stanset ut og herdet til den optimale hardheten. Kniven skal holde lenge på skarpheten samtidig som den ikke skal være vanskelig å sette opp igjen når det trengs.

Brusletto bruker tresorter som masurbjørk, bjørk, oliventre, nøttetre og rotnøtt i sine skaft, trematerialene kommer fra forskjellige steder og er ikke utrydningstruet.

Miljøvennlig produksjon tilstrebes, og gjenbruker restmaterialer der hvor det er mulig.

Brusletto er stolte av sine kniver som er laget med erfaring samlet gjennom over 120 års produksjon.

Idéen er at en kniv er følgesvennen på tur, et godt verktøy som skal hjelpe deg til å løse både små og store oppgaver. Den skal være ved din side…alltid!

Nedenfor finner du et utvalg av knivene fra Brusletto.

Klikk her for å se alle våre modeller fra Brusletto.

Fant 12 produkter
per side
desc
Fant 12 produkter
per side
desc
  Laster...