COVID-19 informasjon fra Kniveksperten.no

home Meny close
menu Meny

Crkt

CRKT

CRKT - Confidence In Hand

Colombia River Knife and Tool® - CRKT® er et amerikansk selskap kjent for flotte design, godt utvalg og god kvalitet. I over 20 år har CRKT® satt innovasjon og integritet i høysete, og forpliktet seg til til å bygge produkter som inspirerer og holder mål.

Siden oppstart har CRKT® vært drevet av et formål: å tilby nyttige teknologiske fremskritt og helt nye produktkonsepter til markedet. Dette har ført til samarbeid med verdens beste designere og custom knivmakere. Resultatet er produkter som er visuelt slående og teknisk overlegne. CRKT® innehar per i dag 15 patenter og patentsøknader – deriblant på IKBS™ Ball Bearing Pivot System og OutBurst® assistert åpningsmekanisme.

Enten du tenger kniv for hverdagsformål, taktiske formål, jakt og fiske eller overlevelsessituasjoner, har CRKT® kniver som er spesialbygd for gi bæreren tillit og trygghet i sitt gjøremål. Hver dag de blir knivene satt på prøve på jobb, i skogen, på fjellet, og selv i felten av folk som verdsetter beredskap og høyytelse. Knivene skal alltid leve opp til brukernes forventninger og krav.

CRKT® produktene er produsert ved hjelp av det mest avanserte av utstyr og produksjonssystemer for å gi best mulig kvalitet og effektivitet. CRKT® mener at alle skal ha råd til å bære kniver og verktøy med høy kvalitet.

CRKT® produserer kniver som er pålitelige enten formålet er sport, arbeid, profesjonelt eller fritid.

Nedenfor finner du et utvalg av knivene fra CRKT.

Klikk her for å se alle våre modeller fra CRKT.

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vare 1 til 80 av totalt 170
per side
desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vare 1 til 80 av totalt 170
per side
desc
  Laster...