COVID-19 informasjon fra Kniveksperten.no

home Meny close
menu Meny

FrogLube

FrogLube

FrogLube

FrogLube er en serie med rense- rengjørings- og smøremidler beregnet til våpen, kniver og verktøy. I motsetning til petroleumsbaserte midler er FrogLube BIO-basert, miljøvennlig og food-grade – noe som for eksempel betyr at de trygt kan brukes til vedlikehold av kniver som benyttes ifm mattilberedning.

Hva er de forskjellige variantene av FrogLube, og hva skal jeg velge?

Siden det finnes en del produkter i FrogLube serien, så vi tenkte vi å presentere en liten oversikt over de forskjellige produktene – og bruksområdene:

FrogLube Super Degreaser er et kraftig avfettings- og løsemiddel som benyttes for å fjerne gamle rester av olje, fett. Dette kan være spesielt nyttig på våpen hvor petroleumsbaserte midler (våpenolje) har vært benyttet tidligere, men også for å rense godt ned i porene på knivblad og enhver krik og krok på en foldekniv

FrogLube Solvent er en noe mildere versjon av Super Degreaser som benyttes til å rengjøre og rense metall.

FrogLube Liquid er et smøremiddel som absorberes godt inn i porene på metallet og skaper en holdbar tørr glatt vokslignende overflate som reduserer friksjon. Den forhindrer at nytt smuss fester seg til stålet, samt har en rusthemmende funksjon. Den skader ikke plast eller tre, noe som gjør at du trygt kan benytte den på alle slags kniver. Og på grunn av sin flytende konsistens trenger den godt inn i områder som kan være vanskelig å komme til.

FrogLube Paste er pastaversjonen av FrogLube Liquid. Denne er fin å bruke på større flater. Ved bruk av Paste anbefales det å varme metallet noe i forkant (eksempel med en hårføner), noe som medfører at pastaen trenger enda bedre ned i porene på metallet.

FrogLube Wipes er en pakke med 5 store våtservietter innsatt med FrogLube CLP (Cleaning, Lubricating and Rust Prevention), klar til bruk. Grei å ha med på tur.

De fleste produktene kommer i flere størrelser. I tillegg finnes FrogLube System Kit FrogTube som er et sett bestående av Solvent, Liquid, Paste, påføringsduk samt et assotert utvalg børster til påføring.

Ønsker du mer info om FrogLube-produktene, så finner du dette på deres offisielle hjemmesider: https://www.froglube.com/what-is-froglube

Klikk her for å se alle våre produkter fra FrogLube.

Fant 9 produkter
per side
desc
Fant 9 produkter
per side
desc
  Laster...