COVID-19 informasjon fra Kniveksperten.no

home Meny close
menu Meny

LionSteel

Lionsteel

LionSteel Knives ble grunnlagt i 1969 i Maniago, Italia av Gino Pauletta og hans kone Cesarina. Selskapet drives i dag i regi av deres sønner; Gianni, Daniele og Massimo. Merket LionSteel ble inspirert av en løve skulptur i stål, håndlaget av Gino's bestefar.

Det familieeide italienske selskapet har gjort store fremskritt innen kvalitet og investert i "top-of-the-line" maskinpark. LionSteel Knives fortsetter å introdusere nyskapende design som er fremtidsrettet når det kommer til teknologi og kvalitet. LionSteel SR-1kniven er den første produksjonslinjen av foldekniver som inkluderer full integrerte titanskaft! Fremgangsmåten for å lage et integrert skaft i titan er tidkrevende og krever omfattende maskineri- og verktøy investeringer. Resultatet er fantastiske kniver som er svært attraktive og utrolig sterke. LionSteel knivmodell SR-1 ble tildelt den ettertraktede "Most Innovative Importert Design" på 2010 Blade Show i Atlanta. Samme prisen vant de i 2012 (Mest innovative Importert Design 2012) med kniven T3 laget i samarbeid med DPG Gear. Under Blade Show 2014 i Atlanta vant LionSteel også to andre priser: "Best Manufacturing Quality Award 2014" og "Overall Knife of the Year 2014".

Filosofien til LionSteel knives er å produsere knivene med det beste av materialer og av høyeste kvalitet og som gjennomgår en kvalitetskontroll verdensklasse.

Klikk her for å se alle våre modeller fra Lionsteel.

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 80 av totalt 122
per side
desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 80 av totalt 122
per side
desc
  Laster...