COVID-19 informasjon fra Kniveksperten.no

home Meny close
menu Meny

Muela

Muela

Muela ble startet av Eladio Muela León på midten av 1950-tallet, inspirert av suksessen han gjorde med sin håndlagde 38-delers foldekniv han lagde i Empetrol fabrikken hvor han jobbet på den tiden.

I dag produseres Muela i Argamasilla de Calatrava, hvor fabrikken opptar et område på mer enn 5000 m2, og de er utstyrt med de mest moderne fremstillings- og bearbeidingssystemer som produserer mer enn 350.000 enheter per år. Helt siden Muela oppstod har deres produkter; Luksus, håndlagde, sportslige, taktiske kniver og folding kniver for jakt, blitt solgt også til land utenfor Spania. I dag eksporteres rundt 70% til mer enn 50 land i fem kontinenter.

Muela er i dag en av referansefabrikkene innen håndlagde kniver for jakt, både i Spania og resten av verden - og deres kniver er høyt verdsatt for sin enestående kvalitet.

Kniveksperten.no tilbyr i dag et stort utvalg Muela-kniver, og har tilgang til hele deres sortiment. Både standard- og Limited Edition modeller. Finner du ikke den Muela-modellen du ønsker? Ta kontakt, så sjekker vi om den kan skaffes. Eventuelt kan du ta en titt i Muela sin 2020 produktkatalog, som du finner på denne siden.

Nedenfor finner du et utvalg av knivene fra Muela.

Klikk her for å se alle våre modeller fra Muela.

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 80 av totalt 123
per side
desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 80 av totalt 123
per side
desc
  Laster...