COVID-19 informasjon fra Kniveksperten.no

home Meny close
menu Meny

Puma

PUMA, et Solingen merke med lange tradisjoner. Kniveksperten.no er direkteimportør av kniver fra Puma, og kan skaffe de fleste modeller av både Puma, Puma IP og Puma Tec.

Puma

Puma har sine røtter tilbake til 1769 da Johann Lauterjung registrerte varemerket i den kjente tyske knivbyen Solingen. Selskapet produserte foldekniver, stillettoer, sabler og jaktkniver frem til andre verdenskrig da selskapet ble "overtatt" av myndighetene som en del av krigsindustrien. Etter krigen ble sivil produksjon gjenopptatt, med foldekniver og andre kniver til husholdning. På 50-tallet dreide produksjonen mer mot funksjonelle kniver til jakt og fiske, og mange av deres klassiske jaktkniver så lyset i denne perioden.

I 2003 oppstod Puma IP (Puma International Production) hvor målet var utenlandsk produksjon av kvalitetskniver i kjent Puma-design - etterfulgt av Puma TEC i 2008 som hadde som mål å produsere økonomisk attraktive kniver med et moderne design.

I dag - 250 år etter sin oppstandelse - produseres fortsatt flotte Puma-kniver i flere serier og prisklasser, og hvem vet.. Kanskje det blir en Puma-kniv du spanderer på deg neste gang?

Nedenfor finner du et lite utvalg av knivene fra Puma. Vi skaffer øvrige modeller på forespørsel.

Klikk her for å se alle våre modeller fra Puma.

Fant 36 produkter
per side
desc
Fant 36 produkter
per side
desc
  Laster...