COVID-19 informasjon fra Kniveksperten.no

home Meny close
menu Meny

Spyderco

Spyderco

SPYDERCO - Reliable High Performance

Siden Spyderco slapp sin første kniv på markedet i 1981 har de levert kniver som skiller seg ut i mengden, og introdusert kundene for et mangfold nye og innovative modeller. Spyderco har et sterkt fokus på videreutvikling og forskning for å levere nye og høyytelses materialer med stadig bedre funksjon og pålitelighet. Spyderco er kjent sin flotte design, og for å utvikle ergonomiske og funksjonelle redskap som er pålitelige og høyt presterende.

Alle kniver gjennomgår omfattende tester for å ha best mulig kvalitet før de slippes på markedet. Spyderco har et avansert og kostbart testanlegg på fabrikken i Colorado. Her kontrolleres bl.a knivveggen med CATRA maskin, stålet sjekkes for rust utvikling med Q-FOG maskin, samt åpne og lukkemekanisme kontrolleres nøye. Knivene gjennomgår kontinuerlig testing for stress, slitasje og optimal varmebehandling er perfekt. Testene sikrer at du blir levert en kniv med høy-ytelses stål med meget pålitelige skjære og kutteegenskaper.

Som kunde har du sannsynligvis ikke tenkt på alt dette eller hvor mye arbeid som ligger bak utviklingen av den enkelte modell, men bare slik kan Spyderco gi kundene et løfte om kjøp av et høyytelses skjæreedskap som er konstruert og produsert for å gi deg det beste av kvalitet med god ergonomi.

Spyderco har gjennom årene knyttet til seg en rekke av de mest kjente designere som Frank Centofante, Ken Onion, Robert Terzuola, Tom Wegner, Ralph Ansø etc..

Nedenfor finner du et utvalg av knivene fra Spyderco.

Klikk her for å se alle våre modeller fra Spyderco.

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Vare 1 til 80 av totalt 245
per side
desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Vare 1 til 80 av totalt 245
per side
desc
  Laster...