COVID-19 informasjon fra Kniveksperten.no

home Meny close
menu Meny

Victorinox

Victorinox

Victorinox stammer helt tilbake til år 1884, da Karl Elsener åpnet en knivsmed i Ibach-Schwyz. Hans revolusjonære ide om å produsere en kompakt kniv med en rekke praktiske funksjoner var en suksess: Swiss Army Knife ble født.

Etter som kundenes behov og teknologi endret seg gjennom årene, har den legendariske Swiss Army Knife også utviklet seg og er nå tilgjengelig i en rekke varianter over hele verden. Kvalitet, funksjonalitet, innovasjon og ikoniske utforming har høyeste prioritet hos Victorinox.

Victorinox sin historie er ikke bare om hvordan den sveitsiske kniven ble et ikon. Swiss Army Knife har mange spennende historier å fortelle: fra om hvordan produkter har levert løsninger- ja til og med reddet liv på land, vann og i luften, og i nyere tid selv i verdensrommet. Alle setter pris på sin Victorinox lommekniv, fra håndverkere til statsmenn.

Victorinox's ansattes erfaring og lidenskap gjør dem i stand til å utvikle alle disse produktene, som igjen blir kundenes sanne følgesvenner for livet.

Nedenfor finner du et utvalg av knivene fra Victorinox.

Klikk her for å se alle våre modeller fra Victorinox.

Fant 27 produkter
per side
desc
Fant 27 produkter
per side
desc
  Laster...