COVID-19 informasjon fra Kniveksperten.no

home Meny close
menu Meny

Wicked Edge

Wicked Edge

Wicked Edge - beklager, ingen video tilgjengelig...

I 2007 gikk Clay Allison og Devin Kennemore sammen om å designe produkter innen friluft. Med flere tiår erfaring innen utendørsklær samt søk- og redning hadde de et ønske om å identifisere behov og utvikle nye og bedre løsninger innen feltet.

Under arbeidet med filmen "An Outfitter's Guide to Field Dressing Large Game" oppstod det regelmessig behov for sliping av kniver, og ved slutten av filmingen var tålmodigheten slutt... Det fantes rett og slett ikke gode nok knivslipere - i hvert fall for Clay og Devin.

Dette ble starten på utviklingen av Wicked Edge, et profesjonelt "high-end" slipeutstyr som er meget enkelt i bruk - og som garantert gir topp resultat.

Spekteret av knivslipere fra Wicked Edge spenner fra den minste portable Wicked Edge Go til den store kommersielle utgaven. Imellom finner du modellene WE100, WE120, WE130 og Generation 3 Pro. Hovedforskjellen er størrelse og brukervennlighet - slipesteinene og prinsippet er de samme: 1) Fest kniven i klemmen  2) Still inn ønsket vinkel  3) Slip. Så enkelt, og resultatet blir garantert bra. Vi lover...

Kniveksperten.no er Norges eneste autoriserte Wicked Edge forhandler, og har lagerført de vanligste modellene. Og skulle du ønske å ta de nærmere i øyesyn eller få en demo, så kan dette gjøres i vårt Showroom i Bergen.

Nedenfor finner vårt lagerførte utvalg fra Wicked Edge. Ønsker du andre Wicked Edge produkter? Ta kontakt så skaffer vi dette for deg.

Fant 30 produkter
per side
desc
Fant 30 produkter
per side
desc
  Laster...