COVID-19 informasjon fra Kniveksperten.no

home Meny close
menu Meny

Utstyr

Kniveksperten har mye utstyr å velge mellom. Vær vennlig å velge en kategori:

Bekledning Lykter Sekker og bagerr Etui og slire Opptenning
Ost og Vin Rep, Tau og Paracord Nyttig tilbehør    

 

 

Kniveksperten har alt til turen.

Utstyr

For deg som liker å dra på tur, så har Kniveksperten mye av det du trenger til villmarkstur, jakt, fisketur og camping.

 

Sekker og bager

I vårt sortiment finner du en rekke sekker og bager, det meste er militært utstyr som tåler en støyt. De smarte U.S duffel bagene kommer i tre ulike størrelser, og er svært allsidige. Det er også grunnen til at det er verdens mest brukte reisebag. Passer like bra på biltur, båttur, flytur eller camping.

 

Lykter

Kniveksperten fører en rekke lykter utenom det vanlige. Oppladbare lykter, lykter som lyser hundrevis av meter, hodelykter, lanterner og jaktlykter. Vi har svært gode høykvalitets lykter og lommelykter i forskjellige prisklasser - sjekk vårt utvalg her.

 

Nyttig utstyr til turen

Vi selger mye morsomt utstyr som du kanskje ikke får tak i andre steder. Sørstatsflagg, overlevelsesarmbånd som kan gjøres om til rep, lommelerker, kamuflasjekrem, signalfløyter, sammenleggbar spade, og annet overlevelsesutstyr.

Vi selger også klokker som egner seg for tur, finlandshetter, t-skjorter, kamuflasjedrakter og utstyr som passer til ost og vin, som vinopptrekkere, vinkorker, vinkjølere, ostekutter og vintermometer.

 

Kniveksperten: trygg handel, rask levering og gode priser

Kniveksperten.no tilbyr deg en trygg, rask og sikker handel. Vi kan masse om kniver, og har tusentalls ulike kniver i vårt sortiment. Vi selger også vedlikeholdsutstyr til kniver, samt utstyr til tur og jakt. 

  Laster...