COVID-19 informasjon fra Kniveksperten.no

home Meny close
menu Meny

Work Sharp Kniv- og Verktøysliper Ken Onion Edition

Varekode: WSKTSKO-1
Knivsliper med optimale egenskaper - utviklet i samarbeid med Ken Onion.
kr kr 2 786,00

Status: Tilgjengelig som bestillingsvare info

NB!: FRI FRAKT! info

Usikker på netthandel? Ring oss på tlf. 45075583 så hjelper vi deg gjerne.

mail done Bra pris!
favorite Legg i ønskeliste sentiment_satisfied_alt 100% Fornøyd

Tilleggsinformasjon

Tilgjengelighet Bestillingsvare eller midlertidig utsolgt. Bestill i dag, beregnet leveringstid er: ca 2 uker.
Produsent WorkSharp
Varekode WSKTSKO-1
Gravering av kniv   Ønsker du lasergravering? Les mer......
Bestill lasergravering her...
 
WorkSharp


Produktbeskrivelse

Detaljer

Dette er verktøy for den kresne! Justerbar eggvinkel fra 15° til 30°, fleksible og brede premium slipebånd gir en varig barberbladskarp egg, stort utvalg kornstørrelser, justerbar hastighet som kan tilpasses ulike oppgaver fra sliping til lett skjerping (fra 1200 SFM til 2800 SFM)*

WorkSharp har i samarbeid med den legendariske "Hall of Fame" knivmakeren Ken Onion utviklet en ny knivsliper med helt unike egenskaper. WorkSharp WSKTS har blitt en stor suksess, og har flere tusen fornøyde brukere rundt omkring i landet. Nå har WorkSharp videreutviklet denne og lanserer nå "Ken Onion Edition", knivsliperen for den som vil ha "det beste".

"Ken Onion Edition" har bl.a.:

- Justerbar eggvinkel
- Justerbar hastighet
- Større motor
- Bredere og bedre slipebånd

Medfølger beltekit:  P120, X65, X22, X4, P6000

220V power supply

*) SFM = Surface feet per minuteKundebilder

Det ultimate verktøyet!

Jeg har hatt dette produktet et snaut år og er strålende fornøyd! Etter å ha jobbet meg gjennom hele spektret av slipemetoder, er min konklusjon at denne maskinen er det ultimate verktøyet. Den har en instruktiv bruksanvisning som gjør den lett å bruke riktig, er enkel å stille inn, og gir et fenomenalt resultat. Har du en kniv med ekstremt sløv egg, ev. med hakk i, er dette verktøyet som gjør kniven superskarp igjen. Og få ting gjør en kniventusiast mer happy enn et skarpt blad :-)
 • Karakter
  starstarstarstarstar
Posted 19.03.2019 by Per, Lier

Veldig bra!

Den gjør akkurat det den skal. Knivene blir sylskarpe. (Nå skjærer jeg også papir i strimler og tomater i gjennomsiktig tynne skiver bare fordi det er gøy). Som en bonus var den også suveren til å fjerne skarpe kanter når jeg hadde kappet en stålbjeke med vinkelsliper.
 • Karakter
  starstarstarstarstar
Posted 20.02.2018 by Harald R

Work Sharp Kniv- og Verktøysliper Ken Onion Edition

Fantastisk knivsliper. Barberblad kvasse kniver, rask og enkel og bruke. ANBEFALES.
 • Karakter
  starstarstarstarstar
Posted 07.09.2017 by steinar

Svært anvendelig slipemaskin

Dette er i bunn og grunn en slags oppgradert utgave av det velkjente håndholdte superfil/båndfil-verktøyet med grove belter som har vært på markedet i årtier.

Høydepunkter/"pros"
- Justerbare guider for slipevinkel.
- Justerbar slipekasett/hode. Muliggjør både frihåndssliping hvor man holder noe mot båndet mens maskinen står på et bord (likt en tradisjonell båndsliper) så vel som å holde og føre maskinen over økser eller annet som er spent fast i stikke.
- Sterk motor med variabel hastighet.
- Dyre, men veldig slitesterke slipebånd. De er i en helt annen kvalitet enn vanlig "sandpapir" type sliperemedier til alskens slipe og pussemaskiner. Lager veldig lite eller ikke noe gnistregn. Kan derfor fint brukes omså på kjøkkenet.
- 5 graderinger grovhet på slipebånd opp til det fineste som gir finnish ca på nivå med tradisjonelt våtslipepapir på rundt 3000 grit (nær full "mirror polish"). Enormt pluss, mange båndslipere har bare grove belter.
- Lærbelter og tekstilbelter som passer det vanlige hodet/kasetten kan skaffes fra 3. partsleverandører (eBay/Amazon). Dette muliggjør høyglanspolering av egger og andre metalldeler.

Jeg digger denne maskinen fordi den er så anvendelig. Den kan brukes til å slipe, finnishe og polere ikke bare eggredskaper, men også forskjellige smådeler o.l. I tillegg er den kompakt, "stillegående" (omtrent som en miksmaster alt etter hastighet) og utvikler svært lite varme. Det er mye plast og nylon i konstruksjonen, men den virker likevel solid. Vanskelig å si noe om levetiden dog, men magefølelsen og inntrykket tilsier en holdbarhet lik andre elektriske verktøy i mellomklasse/semi-proff.

Ulemper? Pris, dette er ikke et billig system å kjøpe seg inn i og det kreves litt trening og kunnskap for å få optimale resultater. I så måte er det nok mest egnet for entusiaster, eller folk som har litt erfaring med andre motorierte slipesystemer fra før som benkbaserte båndslipere eller benkslipere med steiner.
 • Karakter
  starstarstarstarstar
Posted 11.05.2017 by Sindre

Skriv din egen omtale

Du vurderer: Work Sharp Kniv- og Verktøysliper Ken Onion Edition

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter

  Laster...